E-Kart

--Biglook--

Biglook portalı altında e-kart gönderim için pek çok seçeneğiniz var. Ancak en popüler olanları ve daha özel resimlerden öne çıkarılmış olanları ilk sayfada görebilmeniz, seçim yapmanıza yardımcı oluyor. Yılbaşı, kurban bayramı, Şeker bayramı vb. için hazırlanmış pek çok e-kartın yanında ünlü isimlere ait resimler ve posterlerden oluşan e-kartlar güzel düşünülmüş.
www.biglook.com/ekart/e-kart.asp

--E-Kolay--

E-kolay.net sitesinin e-kart bölümü oldukça kaliteli resimlerden ve çok sayıda hareketli resimlerden oluşuyor. Sayıca bazı sitelerden daha az gibi görülse bile, kaliteden ödün vermeyen bu sitede oldukça çok alternatif olması sizi memnun edecektir. Ayrıca eğer isterseniz, hazır kartları bir kenara bırakıp kendi e-kartınızı oluşturmak için, e-kolay.net'in ücretsiz üyelik sistemini kullanabilirsiniz.
www.ekart.e-kolay.net

--Kanal D--

Kanal D televizyonunun internet sitesinde yer alan e-kart servisi, pek çok siteye göre "dizi" avantajını iyi kullanmakta. Öncelikle diğer sitelerde olduğu gibi çeşitli özel günler, dostluk ve sevgi içeren mesajları bulabilirsiniz. Ayrıca yarışma programlarının yanı sıra Kanal D ekranlarında izleme imkanı bulduğunuz pek çok dizinin e-karta dönüştürülmüş resimleri sizleri bekliyor.
www.kanald.com.tr/ekart

--PTT--

Normal posta gönderimini yıllarca sürdüren PTT, bu hizmetine sanal ortamda da başarıyla devam ediyor. Farklı bir konu dağılımı olan PTT e-kart servisinde; Dünya hava olimpiyatları, deprem, Osmanlı Devleti, saat kuleleri ve turizm alanları bulunmakta. Dolayısıyla özellikle resmi çevrelere göndermeyi düşündüğünüz bir e-kart ihtiyacınız varsa, PTT'nin sitesi gayet uygun.
www.interaktif.ptt.gov.tr/ecard

--Tr.net--
Anadolu Ajansı'yla desteklenen anlık haberlere, Türkiye'nin eski internet servis sağlayıcı firmalarından biri olan TR.net portalında, e-kart servisinde; yılbaşı, bayram tebrikleri, ressamların çizimlerinden oluşan tabloların bilgisayara aktarılmış görüntüleri, çiçekler ve tarihi yerlere ilişkin çok sayıda e-kart bulmak mümkün.
www.e-kart.tr.net

--Antoloji--
Seçki anlamına gelen antoloji kelimesi, antoloji.com sitesinde, sizlerden gelen pek çok şiirlerin, yazarların, kitapların forumlarda tartışıldığı, yorumların yapıldığı bir kültür merkezi haline geldi. E-kart gönderimiyle ilgili olarak, dilerseniz burada okumuş olduğunuz bir şiiri e-kart halinde sevdiklerinize gönderebilirsiniz. İsterseniz aralarında ünlü ressamların eserlerinin de bulunduğu seçkin tabloları da e-kart olarak gönderebilirsiniz.
www.ekart.antoloji.com

--Alış Bağış--
Geçtiğimiz üç yıl içerisinde dört milyona yakın gönderilen e-kartlar aracılığıyla, onlarca yardım projesine destek olunan sitede, bu sene sizlerin de katkısı olsun istemez misiniz? Yapı kredi ve çeşitli STK (sivil toplum kuruluşlarının) önderliğinde gerçekleşen çalışmalarda, tek yapmanız gereken siteden bir e-kart göndermek. Gönderilen e-kartlar karşılığında Yapı kredi'nin ödeme yapacağı bir STK seçmeniz yeterli.
www.alisbagis.com.tr

--Animatürk--
E-kartların genelde resimli olduğu sitelere nispet yaparcasına, bu sitede görebildiğiniz tüm e-kartlar animasyon halinde. Bu nedenle daha "görsel" öğeler öne çıkarılmış durumda. Sitede yılbaşı,kurban bayramı, sevgi ve aşk üzerine hazırlanmış pek çok e-kart bulunuyor. Ancak şunu da belirtmek gerekir ki; sıradan bir resme göre daha uzun sürede açılacak olan bu tip e-kartların , düşük hızlı internet bağlantılarında yüklenmesi vakit gerektirebilir.
www.animaturk.com/ekart

--Show TV--
Show tv, sahip olduğu dizi ve film arşivi avantajıyla, standart resim arşivlerinin fazlasını sunuyor. Show Tw'de yayınlanan dizilere ait bir e-kart bulunmayan sitede, Yüzüklerin Efendisi, Harry Potter gibi yapımlara ait e-kartlar bulunabilir.
www.showtvnet.com/e-card

Diğer E-Kart Siteleri;
-> www.e-kart.zaman.com.tr

-> www.sevgibahcesi.com/e-kart

->http://ekart.superonline.com/

->http://e-kart.mynet.com/

->http://www.netbul.com/ecard/ecards.asp

->http://www.gezinet.net/ecard/

->http://www.maxitv.com.tr/e-kart/

->http://www.komikaze.net/card.asp

Yorumlar

Lütfen bizimle fikrinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Yorumlarınız bizim için önemli.