Cinayet Süsü Pek Olmamış Gibi

    Ali Atay yeni filmi ile karşımıza çıktı. Bir önceki filmi Ölümlü Dünya'yı izlerken çok eğlenmiştim. Oyunculuklar ve senaryo çok iyiydi. Cinayet Süsü'nün fragmanını gördüğüm zaman da büyük bir beklenti içerisine girdim. Bir türlü kendimi ayarlayıp da sinemaya gidemedim. Ben sinemaya gidemeden film vizyondan çıkınca da Netflix abimize düşmesini bekledik. 

    Oyuncu kadrosuna baktığımız zaman Uğur Yücel'i görmek bile başlı başına yetiyorken, Binnur Kaya, Cengiz Bozkurt, Mehmet Özgür ve Ölümlü Dünya'da da severek izlediğimiz Feyyaz Yiğit bulunuyor. Daha önce Mert Denizmen'in başka bir filmini izlememiştim. Kadro olarak gayet başarılı bir kadrosu var.

  Beklentim yüksek olduğu için mi, yoksa gerçekten de senaryosundan dolayı mı bilemiyorum ama filmi beğenmedim. İlk yarım saat sıkılıp kapatasım gelse de sonuna kadar izledim. Oyunculuk olarak söyleyebileceğim hiçbir şey yok. Gayet başarılı performanslar ama hikayenin sürükleyici olmaması ve ara ara güldüren espriler yüzünden film beklentimin altında kaldı. Ölümlü Dünya ile kıyaslamak bile istemiyorum, maalesef çok çok geride kalmış bu film. Küfürlü kısımların ve bel altı esprilerin çok olması bence filmin kalitesini düşürmüş. Çok güzel bir ekip var ama senaryo zayıf kalmış.

Yorumlar

Lütfen bizimle fikrinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Yorumlarınız bizim için önemli.