Buz Devri 3


"Ice Ice Baby" ; Çatlak ekibimiz geri döndü , hem de soluksuz bir macerayla... Koca mamutumuz Manny , kaplanımız Diego ve benim favorim miskin Sid yine komik bir maceraya atılacaklar. Scrat yine meşe palamudunun peşinden koşmaya devam edecek. Manny'nin kız arkadaşı Ellie ve Ellie'nin kardeşleri (!) Crash ile Eddie bu maceraya balıklama dalacaklar.Üçüncü filmde kadroya iki ana karakter daha katılacak. Scrat'ın ilk görüşte aşık olacağı Scratiye ve gözü pek dinazor avcısı Buck.Bu kadar çatlak bir arada olunca eğlence de kaçınılmaz oluyor. Biraz filmin konusundan bahsedelim.



Manny ve Ellie'nin bir çocukları olacaktır ve Manny bu konuda çok heyecanlıdır. Hiçbirşeyin artık eskisi gibi olmadığını sezen Diego gruptan ayrılıp kendi yolunu çizmeye karar verir. Sid de bunun üzerine Diego'nun peşinden gitmek ister ama Diego bunu kabul etmez. Ortada kalan Sid kendini yanlız hisseder ve kendine aile kurmaya karar verir. Bu sırada üç tane dinazor yumurtası bulur ve onlara annelik (!) yapmaya karar verir. Yumurtaların sahibi olan dinazor geri dönünce yavrularının kaybolduğunu anlar ve yavrularını aramaya başlar. Yumurtalardan çıkan dinazorlar Sid'i anneleri olarak benimseyince ortalık karışır.



Bu filmde kadınların kendilerini acındırarak erkekleri nasıl etkilediğine bir kez daha şahit oluyoruz :)



Dinazor  yavrularını ve tabiki Sid'i bulur. Anne dinazor Sid ve üç yavruyu dinazorların yaşadığı bölgeye taşır. Sid'i oradan kurtarma görevi yakın arkadaşlarına kalır. Ama bu kurtarma operasyonunun başında beklenmedik bir misafir yer alacaktır : Dinazor avcısı Buck.
Filmle ilgili birçok şeyi buraya yazmış olmama rağmen eğer bu yazıyı okuduysanız çok da birşey kaybetmediniz. Olayın ana işleyişi bu şekilde gelişiyor ama aralarda yazmayacağım ve de aklıma gelmediği için yazamayacağım birçok ayrıntı var. Önemli olan da bu ayrıntılar bence.



Bu filmde de Scrat Meşe Palamudunun peşinde koşmaya devam ediyor.



Sonuç olarak çok güzel bir film olmuş. Bu filmi kim Türkçeye çevirdiyse kendisini tebrik ediyorum. Eğer bir ekip çevirmişse ekibi tebrik ediyorum :) Scrat'ın da artık bir kız arkadaş bulması iyi olmuş :)

 Fragmanlar:












Onun Adı Buck ! :)
Filmle ilgili birkaç Site :

Yorumlar

Lütfen bizimle fikrinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Yorumlarınız bizim için önemli.