Zannedersin Messi !

Türkiye Estonya maçı 3-0 bitti. Güzel bir galibiyet oldu sevinmek lazım ama liseli medyanın Selçuk İnan tartışması yüzünden sevinemiyoruz. Neymiş Abdullah Avcı Selçuk İnan'ı niye oynatmamış ? Hollanda maçında bu adam nerdeymiş ? Yav arkadaş kim bu Selçuk İnan ? Messi mi ? Xavi mi ? Iniesta mı ? Türkiye'nin en iyi orta sahasıymış. Oğlum bak git derler adama. Emre Belözoğlu'nun , Nuri Şahin'in, Mehmet Topal'ın olduğu bir takımda yedek kalması çok ekstra bir durum mu ? Kim formdaysa , kim oyun sistemine uygunsa o oynar. Abdullah Avcı tercihini böyle yapmış saygı duymak gerekir. Hayır bu adam Milli Takımın antrenörü yahu. Galatasaraylı diye alkışladığınız, yerlere göklere sığdıramadığınız adam. Hatırladınız mı ? Ne oldu şimdi Selçuk İnan'ı kesti diye vatan haini mi oldu. Selçuk İnan Hollanda maçında olsaydı ne olacaktı ? Defanstan topu alıp, herkesi çalımlayıp gol mu atacaktı ? O maçta Selçuk oynasa bu sefer Emre niye oynamadı , Mehmet Topal niye oynamadı diye yazacaktı medya.

Ben Selçuk İnan düşmanı bir insan değilim bu arada. Geçen sene Galatasaray forması altında yaptıkları ortada ve gayet saygı duyduğum bir insan. Çok yetenekli bir orta saha oyuncusu ama özeliikle şu sıralardaki performansıyla bir Emre Belözoğlu , bir Alex değil. Kimse kusura bakmasın. Alex'in konuyla ne alakası var diyenlere de Twitter gündemini hatırlatmak istiyorum. Selçuk golü atmış Abdullah Avcı'ya kapak olmuş. Abdullah Avcı Ermeni mi ? Yunan mı ? Estonyalı mı ? Niye kapak olsun arkadaş ? Böyle bir mantık olabilir mi ya. Alex Twitter'dan hocasını eleştiriyor, sen eleştirmedin adamın dibisin Selçuk İnan yazmış millet. Ne haddine ki zaten Selçuk İnan'ın Abdullah Avcı'yı eleştirmek. Ne haddine Alex'in Aykut Kocaman'ı eleştirmek? İlla Adamın dibini , adamın karekökünü aryıyorsanız Emre Belözoğlu'na bakın. Golden sonra herkesi toparladı. Birlik beraberlik mesajı vermek için. Hamit'in gevşekliği de ayrı bir olay zaten. Ondan hiç bahsetmiyorum bile. 

Bu arada liseli medya Emre Belözoğlunu hala daha Fenerbahçe'de zannediyor. Emre Belözoğlu Atletico Madrid'in oyuncusudur. Tıpkı Arda Turan gibi. Bilmiyorsan öğren Hürriyet ! Haberin linki de burada...



Son olarak Milli Takım demek Türkiye demektir. Fenerbahçe demektir. Galatasaray demektir. Beşiktaş demektir. Karşıyaka demektir. Bu ülke sınırları içerisindeki amatör kümeye kadar her takım demektir. Milli takımda kulüpçülük zihniyeti olmaz, olamaz. Bu yüzden Abdullah Avcı ve kararlarına saygı duymak demektir. Kimi iyi ve formda görüyorsa onu oynatır. Selçuk İnan da bir Xavi , bir Iniesta değil. İşin bokunu çıkarmayın.

Yorumlar

Lütfen bizimle fikrinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Yorumlarınız bizim için önemli.