Dan The Man


Geçen gün Facebook'da kuzenim aşağıdaki videoyu paylaşmış. Hayatımda gördüğüm en gerçekçi oyun, bende bu oyunu istiyorum yazmış. Gerçekten de oynanası bir oyun. Keşke böyle bir oyun olsaydı. Gerçekçi oyun yapmak için grafikleri iyileştirmeye gerek yok. Böyle konusu gerçekçi oyun yapın yeter :)


Biraz uzun bir video ama sonuna kadar izlemenizi öneririm. Yarısına kadar sıradan bir oyun görüntüsü gibi geliyor ama yarısından sonra eğlence başlıyor...



Bu Yazıya 2019 yılında güncelleme gelmiştir. Güncellenen bölümü aşağıda bulabilirsiniz 👇

Facebook vb. platformlarda bu video yayılmaya başlayınca serinin devamını getirmeye karar vermişler.

Dan The Man serisini yapmışlar ve hikayeyi oyuna bağlamışlar. Ünlü kavun karpuz kesme oyununun yapımcısı Halfbrick Studios 2016 yılında Andoid ve Ios platformları için oyunu marketlere koymuş. Serinin tamamını izledim. 1. bölümdeki esprili yaklaşımdan oyuna bağlama kısmı biraz değişik olmuş. Oyun için genellikle iyi yorumlar var. Oynanış olarak gayet basit. İleri geri zıplama yumruk atma gibi birkaç basit kontrolleri var. Oyun içi satın alma olduğu için muhtemelen bir yerden sonra olay parayla karakteri geliştirmeye dönecektir. Yine de eğlenceli görünüyor. Eğer oyunu oynamak isterseniz aşağıdan linkine ulaşabilirsiniz.

Google Play'de Dan the Man


Yorumlar

Lütfen bizimle fikrinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Yorumlarınız bizim için önemli.